Wij wensen iedereen een gezond, mooi Alfa jaar.

Duemila 140 is intussen verzonden maar door problemen bij de verzending heeft misschien nog niet iedereen ons blad ontvangen.

Als u het blad nog niet binnen heeft, wilt u dan contact opnemen met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072 – 5740260

Varlnlogoklein

Limburgrit 3 oktober a.s.

Een prachtige rit door Midden en Noord Limburg.

Het startpunt is:

Auto Creemers

Solvayweg 3

6049 CP  Herten

Aankomst bij Creemers om 10.00 uur.

Uiteraard is er volop gelegenheid om optimaal te genieten van de prachtige omgeving en/of lunch (voor eigen rekening).

Het eindpunt van de rit is in de omgeving van Venlo.
 
Aanmelden is noodzakelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 072-5740260. Graag met vermelding van naam, lidmaatschapsnummer en 06 nummer waarop u (eventueel tijdens de rit) bent te bereiken.

Voor het eerst na alle corona perikelen hebben wij weer een eindpunt op een terras, maar in verband met de catering is

de uiterlijke inschrijftermijn woensdag 29 september.

  
Niet VARLN lid maar wel Alfa rijder/liefhebber? Van harte welkom, tenzij het maximum aantal deelnemers is bereikt. Wij vragen € 5 inschrijfgeld.
 
Wij houden ons aan de richtlijnen i.v.m. corona, dat wil in ieder geval zeggen:


- Blijf thuis bij klachten en laat u testen
- Houd 1,5 meter afstand van anderen

Corona check op eindpunt bij eindbestemming

De Slingerrit Brabant/Gelderland is verplaatst naar 22 augustus. 

Op de oorspronkelijke datum zijn er diverse evenementen gepland waardoor wij voor deze nieuwe datum hebben moeten kiezen. 
Het startpunt is op een voor veel Alfa liefhebbers bekend punt, namelijk bij:

Jan Steutel
Renovatie van Klassieke Automobielen
Provincialeweg Zuid 13
4286 LJ Almkerk
 
Tussen 10.00 en 11.00 uur is er koffie/thee en gelegenheid om de meest uiteenlopende juweeltjes in de showroom te bewonderen.
Daarna kunnen jullie starten. 
Ook deze keer geen vragen maar daardoor wel de gelegenheid om optimaal te genieten van de prachtige omgeving en/of lunch en/of het bezichtigen van een en ander.
Lengte van de rit is circa 120 km., circa 3 ½ uur. 
Het eindpunt van de rit is in de directe omgeving van het startpunt, vlakbij de A27.
 
Aanmelden is noodzakelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 072-5740260.
 
Graag vermelding van naam, lidmaatschapsnummer en 06 nummer waarop u (eventueel tijdens de rit) bent te bereiken.
 
Niet VARLN lid maar wel Alfa rijder/liefhebber? Van harte welkom, tenzij het maximum aantal deelnemers is bereikt. Wij vragen € 5 inschrijfgeld.
 
Wij houden ons aan de richtlijnen i.v.m. corona dat wil in ieder geval zeggen:
- Blijf thuis bij klachten en laat u testen
- Houd 1,5 meter afstand van anderen

 
Ter informatie voor de leden die gebruik maken van een “gmail” mail account.
Bij een aantal gmail accounts is onze laatste nieuwsbrief in de spambox terecht gekomen, misschien handig deze te checken.
 
 
Met vriendelijke groeten
 
Secretariaat Vereniging Alfa Romeo Liefhebbers Nederland.
 
Ronald Bergisch &  Rina Bergisch
De Riek 6
1704 AS Heerhugowaard
T: 072-5740260

HOERA, we kunnen weer!

Rekening houdend met de omstandigheden en geldende regels zijn er diverse evenementen ingepland.

Als vereniging en organisatie houden wij ons daarbij aan de geldende corona maatregelen van de overheid en het RIVM.

Mochten de maatregelen tussentijds (tussen start van het organiseren en het evenement zelf) veranderen, dan gelden vanzelfsprekend de maatregelen van het moment van het evenement.

Wij zullen dat steeds aangeven bij de actuele aankondiging en start van een evenement.

In de basis betekent dat voor nu in ieder geval:

  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Was vaak en goed uw handen
  • Vermijd drukte

VarlnlogokleinVanonder een laagje witte sneeuw, vanachter een dichte mist, weeralarm code rood en uit 2018, hopen we dat deze aangepaste rit nu in een stralende zon en met mooie vergezichten kan worden verreden. Als vereniging en organisatie hanteren we de geldende corona maatregelen.
Het startpunt is wederom bij Het Autohuis, echter op een nieuwe en grotere locatie:Doctor H.G. Scholtenstraat 451508 EB te Zaandambij Shell tankstation
Vanuit Zaandam verkennen we de industrie langs de Zaan, een historische waterloop in de gemeente Zaanstad.In lintdorp Assendelft rijden we over de langste dorpsstraat met de naam Dorpsstraat van heel Nederland. Midden tussen de landerijen rijden we over de Zeedijk richting de kuststreek. In IJmuiden maken we kennis met de historie van de Hoogovens, nu Tata Steel. Na het oversteken van het Noordzeekanaal kun je een visje pakken in Zeehaven IJmuiden en rijden we vlak langs de zee. Via een oud kasteel beklimmen we het kopje van Bloemendaal en zoeven we weer naar beneden richting Haarlem. Om optimaal te kunnen genieten van de IJmond omgeving zijn er geen moeilijke vragen.

Let op, er is plek voor een beperkt aantal deelnemers. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot woensdag 7 juli. Vermeld bij aanmelding:- Naam- Lidmaatschapsnummer- Telefoonnummer waarop de organisatie u kan bereiken

Wij zien u graag op zondag 11 juli, bij het Autohuis tussen 10 en 11 uur, waar u na een bak koffie of thee kunt beginnen met de rit.


Marcel Lieverdink en Yvonne de Rijck

Inschrijving is gesloten. Het maximum aantal deelnemers is bereikt. 

Yes, eindelijk mogen we weer! Na een jaartje op de plank te hebben liggen stoffen kunnen we nu dan toch eindelijk van start met deze rit. Als vereniging en organisatie hanteren we hierbij de geldende corona maatregelen.
Deze keer starten we in het land van Bartje, hunnebedden en schaapskooien. Helaas niet zoals gebruikelijk met ons allen knus in een warme showroom of in een frisse werkplaats ons warmend aan de geserveerde koffie en thee. Nee, deze keer zult u zelf een goed gevulde picknickmand mee moeten brengen of mogelijk kunt u ergens een plekje op een terras reserveren. 


We hebben voor deze gelegenheid de rust en ruimte opgezocht en op het grommen van enkele Alfa’s na is het op sommige plekken doodstil. Zo voert de route onder andere langs plekken die zo goed als zijn verdwenen… 1,5 meter afstand houden zou hier zeker moeten lukken. Jammer genoeg zullen er tijdens deze rit geen listige puzzelvragen gesteld worden, nee zelfs de makkelijke vragen laten we deze keer schieten. Echter om niet geheel onwennig in de Alfa te hoeven zitten zullen we u zeker iets te puzzelen meegeven.


Let op, er is beperkt plaats voor deelname. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 11-6-2021. Vermeld bij uw aanmelding:• Uw naam• Uw lidmaatschapsnummer• Telefoon nummer waarop de organisatie u kan bereiken.De deelnemers krijgen van te voren de startlocatie toegestuurd.


Wij zien u graag op 13 juni, u kunt het routeboek tussen 10.00 en 11.00 in ontvangst nemen waarna u direct kunt starten.
Bert Westra, Erik Koster, Harm Hoekstra, Henk Oosting

Zondag 11 juli Noord Holland Rit > Startpunt Zaanstad. Nadere informatie volgt

Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

    facebookU vindt ons ook op266px Instagram logo 2016.svg 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aankomende evenementen