Graag nodigen wij u uit voor de Noord Nederland Rit op zondag 7 oktober 2018. Vanaf 10 uur bent u welkom bij het startpunt Carfix Heidstra, Moarrewei 20, 9104 LA  te Damwoude (Damwâld). Onder het genot van koffie of thee met iets lekkers erbij kunt u het bedrijf bezichtigen en met elkaar bijpraten.Rond 11 uur zal de rit starten en zal u via “het keerpunt” leiden langs kloosters, terpen en één van de donkerste plekken van Nederland. Hier en daar zullen we de geschiedenis induiken, maar het heden vergeten we niet

 

Rond 16 uur zal de rit eindigen bij Garage De Basis te Leeuwarden, waar de VARLN een barbecue krijgt aangeboden van Peter en Christina omdat hun bedrijf 50 jaar bestaat. Dat wordt nog een gezellig feestje na de rit!Wil je aan de barbecue meedoen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het aantal personen, zodat Peter en Christina weten hoeveel boodschappen zij moeten doen.In verband met het maximum aantal deelnemers is aanmelden voor de barbecue noodzakelijk. Uiterste aanmelddatum 24 september a.s.Graag zien we u op zondag 7 oktober.

                                                                                                               

 

                                                                                                                            

Een prachtige rit door Midden en Noord Limburg met zelfs een stukje Brabant, 

georganiseerd door broer Mark Extra met ondersteuning van Rob en Teus, dus dan kan het niet anders dan een fantastische dag worden.  
 
Wij zien jullie graag 23 september, om 10.00 uur onder het genot van een kopje koffie of thee voor weer een gezellige rit. 

Het startpunt is bij
 
Auto Creemers
Solvayweg 3 
6049 CP Herten-Roermond
Telefoon: 0475-321092 

 

VARLN na de zomer

 

Op 9 september  is vanaf 12.00 uur de deur open bij Gianni, La Forgia Classico, Breudijk 1A in Harmelen.

Programma:

Welkom met koffie / thee.

Lezing door Cees Ek over OLIE. Cees heeft zijn hele werkzame leven kennis opgedaan over olie, heeft hier veel verstand van en
gaat ons nu hier het een en ander over vertellen maar ook praktisch laten zien.

In de loop van de middag gaan we BBQ-en.

Opnieuw met hulp van Teus en Gianni. 

Aanmelden is noodzakelijk, in verband met een maximum aan het aantal deelnemers maar ook in verband met de voorbereidingen voor de catering. 

Interesse?

Aanmelden bij het secretariaat, bij voorkeur via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Uiterste aanmelddatum: 29 augustus.

De VARLN ging op pad met de absolute automobiele haute couture van dit moment. We gingen fijnproeven met de meesterlijke koningsversies van de Alfa Romeo Giulia & Stelvio, de magische Quadrifoglio’s! Dit koningskoppel is niet alleen oogverblindend mooi, maar samen zijn ze ook nog eens goed voor meer dan 1.000 pk, bieden ze een verpletterende acceleratie en produceren ze een geluid dat je doet sidderen tot in het diepst van je vezels. Dít is pure passie. Wat maakt deze auto’s zo bijzonder en waarin verschillen deze bloedbroeders van elkaar? U leest het in de volgende Duemila…

Deze vergelijkingstest werd mogelijk gemaakt door Alfa dealer Kien. Speciale dank aan Rick en Jibbe te Velp. 

Zondag 1 juli a.s  gaat de Oost Nederland rit van start bij Bella Macchina, Noordzeestraat 23002, in Deventer, postcode 7411 MA.Zondag 1 juli a.s  gaat de Oost Nederland rit van start bij Bella Macchina, Noordzeestraat 23002, in Deventer, postcode 7411 MA.Om 09.45  ontvangst met koffie en iets lekkers. 
Wij gaan een schitterende toertocht rijden door de uiterwaarden van de IJssel en het glooiende landschap van het Sallandse Heuvelland,  waar de koeien nog los lopen en de boerendochters nog knipogen naar de voorbij rijdende Alfa’s. De toertocht zal ongeveer 135 km zijn (Teus km’s) .De rit zal ook weer eindigen bij Bella Macchina  in Deventer, inleveren van de vragenlijst tot uiterlijk 16.30 uur zodat de prijsuitreiking om 17.00 uur kan plaats vinden.Bella Macchina ligt een paar km van de A1 zodat iedereen weer op een mooie tijd thuis kan zijn.Wij zien jullie gráág zondag 1 juli in Deventer. Huib en Louiza en Teus

Ook de VARLN ontkomt niet aan de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 Vanaf 25 mei 2018 is deze nieuwe wet van kracht. Dit betekent dat ook wij ons houden aan de regels van de AVG. De VARLN verwerkt persoonsgegevens van de leden. Deze gegevens worden bijgehouden in onze ledenadministratie. Zonder deze gegevens kunnen wij onze leden bijvoorbeeld geen Duemila sturen of uitnodigen voor een evenement. 
Welke gegevens verwerkt de VARLN?De persoonsgegevens die wij in ons systeem bijhouden zijn de naam, adres, geboortedatum en e-mail adres van onze leden. En, als het lid een machtiging heeft ondertekend, het bankrekeningnummer. Dit zijn reguliere gegevens. Bijzondere persoonsgegevens (bijvoorbeeld medische informatie, geloofsovertuiging etc.) noteren wij niet. De VARLN gaat zeer zorgvuldig om met de gegevens van onze leden. Persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verstrekt aan partijen buiten onze vereniging.

 


We heten jullie graag welkom op 22 april vanaf 10.00 uur bij Auto Vireo te Houten. Vandaag staat op het programma de langverwachte Kastelenrit. Eeuwen geleden werd het land bewoond door landheren en ridders. De oorspronkelijke bewoners zijn er inmiddels niet meer maar de kastelen staan nog fier overeind. Vanaf ± kwart voor 11 nemen wij u mee op een tocht langs de bescheiden optrekjes van de heersers voorheen. (georganiseerd door Patricia van Beek, HG. Tjabringa en Jan Zondag)

 

 

 

Wat heb je nodig voor een geslaagd Italiaans feestje? Een mooi circuit, exotische supercars, enthousiaste leden van diverse Italiaanse autoclubs en motorclubs en natuurlijk zomers weer. Zondag 8 april ziet het weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lamborghini’s en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers op en rond het TT Circuit Assen. Wij zullen met de clubstand aanwezig zijn. Voor informatie enof kortingsbonnen mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook de snertrit is een oude bekende die al diverse malen is georganiseerd. Hoewel de naam anders doet vermoeden is de datum zorgvuldig uitgezocht. Niet in verband met de sneeuwkans, maar dan mogen de klassiekers weer tot leven worden gewekt. We starten dit jaar bij Autobedrijf Van Neerijnen, Atoomweg 276, 3542 AB Utrecht

 
Op deze dag bent u van harte welkom bij de oudste Alfa Romeo dealer van Nederland (sinds 1971) en adverteerder van het eerste uur in ons clubblad de Duemila voor een echte Alfa Romeo beleving.
Samen met het team van Rinsma hebben we een Alfa Romeo dag samengesteld waarbij ruimte is voor activiteiten en gezellig samen zijn. 
 
Wat gaan we doen? Vanaf 10.00 uur ontvangst met koffie en gelegenheid om de showroom te bezichtigen. 
De rest van de dag  vullen we met bedrijfsbezoeken, technische uitleg, informatie over Alfa Romeo en racen. Dit allemaal verbonden door een rit met een lunchlocatie. De lunch is voor uw eigen rekening, U bent dan ook niet verplicht hieraan deel te nemen. De Junior kids club zal aanwezig zijn voor de jonge Alfisti.
 
Kortom, een gezellig samenzijn waar alle facetten van Alfa Romeo voorbij komen.
 
Wij heten u graag welkom op 15 april a.s. bij garage Rinsma, voor Dell’esperienza Rinsma, aan de Bitgumerdyk 26, 9041 CE  Berltsum (Berlikum). Tel. 0518 – 461 337.
 


 
 

 

 

 

 

Aankomende evenementen

23 september Limburgrit

7 oktober Noord Nederland rit