Beste VARLN leden,

6 september hebben wij een bijzonder gezellige, korte rit gehad met aansluitend Formule 1 kijken.

Helaas kunnen wij op dit moment de verdere evenementen niet door laten gaan.

Dit heeft vooral te maken met de regel van 1,5 meter afstand.

Zo gauw er een mogelijkheid is voor een evenement zullen wij dit jullie laten weten.

Uiteraard vinden wij dit heel jammer maar op dit moment kunnen wij niet anders.

Wij hopen dat jullie allemaal gezond zijn en blijven.

 

 

We hebben dit jaar verschillende ritten niet door kunnen laten gaan door de getroffen corona-maatregelen.Door de aangepaste maatregelen en de afgenomen ziektemeldingen (ten opzichte van begin dit jaar) hebben we als VARLN in samenwerking met Alfa Romeo-dealer Stern te Houten het initiatief genomen een rit te organiseren. Alles is anders, dus ook de invulling: een korte rit rondom Houten, waarna we met een aantal geïnteresseerden rond 15.00 uur, op gepaste afstand, de Formule 1 race van Italië live kunnen beleven. Welkom voor de rit vanaf 10.00 uur, start circa 10.30/11.00 uur. Om de 1,5 meter te kunnen handhaven is een limiet gesteld aan het aantal inschrijvingen voor de rit en een beperking van circa 12 equipes voor het kijken naar de Formule 1 race. In de route is een pont opgenomen, hier kan alleen betaald worden met contant geld (auto en 2 personen € 2,30).

De VARLN wil de gezondheid van de leden, hun familie en anderen betrokkenen absoluut niet in gevaar brengen en organiseert de puzzelrit met inachtneming van de maatregelen van de (lokale) overheid en het RIVM; https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezenHet coronavirus is nog lang niet verdwenen en een vaccin is nog niet beschikbaar, daarom volgen wij de maatregelen.Er zullen mensen zijn die deze maatregelen onzin vinden. Dat is hun goed recht, maar desondanks moeten deelnemers, bestuurder en passagiers zich aan de maatregelen én aan de aanwijzingen van de organisatie houden als je wilt deelnemen.
Voor de komende puzzelrit van 6 september gelden de volgende aanpassingen en voorzorgsmaatregelen:- Aanmelden vooraf bij het secretariaat is verplicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave interesse kijken Formule 1 ja of neen.   Aan de hand van de aanmeldingen weet de organisatie hoeveel en welke leden deelnemen. De gegevens worden gebruikt voor noodzakelijke communicatie over de rit.- Het legitimeren met de clubpas op het startpunt is een harde eis, dit maakt achteraf eventueel contactonderzoek eenvoudiger;- Deelnemers (bestuurder en passagier(s)) moeten een verklaring afleggen geen symptomen van besmetting met het coronavirus te hebben. Wie wel verschijnselen heeft moet thuisblijven: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19;- Op het start- en eindpunt en ook in de auto gelden de RIVM-richtlijnen, komt u niet uit hetzelfde huishouden draag dan een mondkapje, houd 1,5 m afstand, ontsmet handen, en blijf thuis bij klachten bij u zelf of uw huisgenoten.Als deelnemer moet u er vanuit gaan dat het betreden van een horeca gelegenheid onderweg ook verbonden is aan voorzorgsmaatregelen.
We moeten helaas een slag om de arm houden. Er is op dit moment sprake van een opkomende tweede golf. De overheid neemt nu meer regionaal en op korte termijn maatregelen. We kunnen dus te maken krijgen met nieuwe lockdowns, gebiedsafsluitingen, of verboden op samenkomsten van groepen waardoor het evenement toch niet door kan gaan. Als vereniging stellen we dan alles in het werk alle aangemelde deelnemers tijdig te informeren.
Start- en Eindpunt:Alfa Romeo-dealer Stern Ringveste 43992 DD Houten
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf vandaag hebben wij een nieuw Item op de website Projecten van en door Leden.

Hier kunnen leden laten zien met welke projecten zij bezig zijn.  

Zie het menu hierboven voor de link

 

Beste VARLN leden,

DUEMILA 137 hebben jullie intussen ontvangen. 

Wij zijn trots op opnieuw een mooi blad! 

Veel leesplezier.

 

 

 

 

Een aantal mensen hebben tijdens de Nieuwjaarsreceptie een doos Merci ontvangen als bedankje voor hun hulp bij de vereniging.

Niet iedereen was aanwezig maar wij hadden wel voor iedereen een doosje gekocht.

Om te voorkomen dat de uiterste houdbaarheidsdatum zou verstrijken heb ik de overgebleven Merci bij ons in het dorp uitgedeeld aan ouderen/eenzamen/zieken.

Iedereen was hier blij mee en zo hebben wij hiervoor toch een goede bestemming gevonden, in plaats van al die dozen zelf opeten!

Zo snel mogelijk hopen wij iedereen weer te zien en dan kunnen we de mensen ook weer bedanken.

Blijf gezond.

Groetjes, Rina

 

Beste VARLN leden,

Op dit moment gaan wij als bestuur en evenementencommissie ervan uit dat wij na de zomer weer kunnen starten met onze evenementen.

Helaas is de mogelijkheid van besmetting met het Covid-19 virus naar onze mening op dit moment nog te groot om de geplande evenementen van mei en juni te laten doorgaan.

Wij hopen dat jullie allemaal gezond zijn en blijven en wensen jullie toch een mooie zomer toe.

Eind juni/begin juli verschijnt ons blad Duemila 137. Alvast veel leesplezier.

Graag zien wij jullie na de zomer.

 
 
 
Op https://www.knac.nl/de-club/vriendenclubs/routebibliotheek zijn allerlei ritten te vinden. 
Deze routes zijn gratis te downloaden. 
Uiteraard niet met met zijn allen tegelijk de weg op. 
Houd tijdens een stop onderweg voldoende afstand tot anderen (1,5 meter). 
 
Veel plezier. 

De clubpasjes van 2020 worden door gewijzigde omstandigheden verstuurd met de eerste Duemila in juni 2020.

Bent u lid van de VARLN en heeft u geen Digimila ontvangen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dan zorgen wij dat deze alsnog naar u verstuurd wordt.

 

Varlnlogoklein  

 

Ronald en Rina Bergisch

Door niet door ons beïnvloedbare omstandigheden, zijn wij genoodzaakt de Snertrit 2020 van aanstaande zondag 8 maart  te annuleren.

Wij zullen hiervoor op een nader te bepalen datum een andere rit organiseren met Arese als startpunt

 

Het bestuur en evenementen commissie

 

 

    facebookU vindt ons ook op266px Instagram logo 2016.svg 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aankomende evenementen