9 maart Snertrit

 

Het is vrijdag 4 januari als ’s-morgensvroeg om 9.00 uur Harm voor de deur staat van Casa van Beek in de Meern. Harm is al om 07.30 uur vertrokken vanuit Heerenveen. Waarom zult u zich afvragen? Omdat het tijd is om de snertrit 2019 uit te zetten. Wij gaan met de auto van Harm, u weet wel de 156 Crosswagon. Een ongelooflijk fijne auto, zeker met al die drempels in ons land. Om 10.00 uur zijn wij in Almere bij Auto Palace Fiat, Alfa Romeo, Hyundai, Jeep en Mitsubishi. Ja, de tijden veranderen; met alleen maar ons geliefde merk kan de schoorsteen van de dealer niet meer roken, er wordt veel beloofd vanuit Italië en nu maar met spanning afwachten wat er dit jaar voor moois uit Italië komt.
Dan de rit uitzetten: Harm en Teus zijn erg creatief in het vinden van vragen, wij blijken een gouden team te zijn, dat zult u wel merken. Er zijn ook een aantal vragen speciaal voor de kids puzzel, dus ouders: neem jullie kinderen mee, want ook aan hun is gedacht, met natuurlijk prijzen voor de kleintjes! Het wordt een echte Alfa-familie dag!
Een tussenstop is ingepland in Emmeloord bij Alfa Noord, Verlengde Gildenweg 21 M waar wij de overheerlijke snert van Ronald en Rina kunnen opwarmen en opeten! 
Helaas was het niet mogelijk om deze tussenstop bij Kookmarkt te houden. Dit omdat de winkel wordt verbouwd en wordt veranderd in een groothandel in plaats van verkoop aan particulieren. 
Wij zijn erg blij dat wij nu mogen uitwijken naar Alfa Noord! 
Het eindpunt van deze rit ligt 130 km. vanaf Almere in het Hollandse Venetië. 
 
Let op: Bij hoge uitzondering is deze rit op zaterdag. Vanaf 9.30 uur welkom bij: Auto Palace – Palmpolstraat 6 – 1327 CE Almere - www.autopalace.nl
Vertrek uiterlijk om 10.30 uur vanuit Almere.
Hopende op een mooie opkomst, ook omdat het op een zaterdag is.
 
Niet leden zijn welkom maar wel graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij genoeg snert hebben en in verband met een kleine bijdrage in de kosten.
 
 
Harm en Teus/Ronald en Rina


 
 

 

 

 

 

Aankomende evenementen

  9 maart snertrit