De start is bij van Doorn en Top Amersfoortseweg 103 3864 ND  in Nijkerkerveen en je bent welkom vanaf 9.30 uur. De start van de rit om 10.30 uur. Het eindpunt is bij het Pannenkoekenhuis Bergzicht in Woudenberg.De rit gaat over de Veluwe via een zeer gevarieerde route naar de Betuwe waar de bloesem uitbundig staat te bloesemen! Onderweg is er veel te zien, waaronder het militair ereveld Grebbeberg.Er is genoeg horeca onderweg. Suggestie: Brasserie Beerie in Kesteren ongeveer halverwege de rit. Een fijne locatie met voldoende zitplaatsen en parkeerruimte. Bij Beusichem steken we de Lek over en zijn weer in de provincie Utrecht en zit driekwart van de rit er alweer op. Er zijn niet al teveel vragen, bovendien niet al te moeilijk.

 

Graag van tevoren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Louiza, evenementencommissie VARLN


 
 

 

 

 

 

Aankomende evenementen

28 april Eni Viva Italia Assen

19 mei Midden Nederland Rit

6 tm 10 juni Buitenland Rit

7 tm 10 juni Pinksterkampeerweekend