Gegarandeerd de meeste bochten per kilometer! Vandaar dat we onze puzzelrit dit jaar de veelzeggende titel ‘Giro del tornante Luxemburg’ hebben meegegeven. Op sommige momenten waan je jezelf met je Alfa onderweg op de Stelvio pas. Deze bochten, samen met fantastische vergezichten over het Luxemburgse landschap, kunt u gaan beleven tijdens het Pinksterkampeerweekend van 7 t/m 10 juni.
Dit jaar hebben we een bijzonder mooi plekje gevonden langs de oevers van de Sûre in het plaatsje Goebelsmühle. De rustige camping ‘Du Nord’ ligt in het dal naast dit kabbelende riviertje en wordt gerund door de gezellige Brabantse familie Vermeulen.Meer informatie over deze camping kun je vinden op https://www.campingdunord.lu. Op de camping zijn ook een aantal verhuurmogelijkheden zoals blokhutten en huurtenten. Mocht je daarvan gebruik willen maken kijk dan zelf naar de beschikbaarheid op hun site en boek dit ook zelf.Natuurlijk kun je, als kamperen niet echt je ding is, ook zelf in de omgeving een hotelletje of B&B opzoeken. Bijvoorbeeld hotel Um Will’s Pull (https://www.umwillspull.lu/) van dezelfde familie ca. 10km verderop.
Wat zijn de plannen voor het weekend? Trouwe bezoekers weten het al, maar voor de nieuwsgierigen: Vanaf vrijdag (maar natuurlijk ook eerder) kun je terecht op de camping. De zaterdag geeft dan gelegenheid om de omgeving te verkennen, wat te winkelen of lekker te genieten op de camping.Denk aan Vianden, de stad Luxemburg of een van de grote winkel Malls die Luxemburg tegenwoordig kent.Op zaterdagavond is er natuurlijk de gezellige barbecue. Zoals elk jaar geldt: zorg voor je eigen vlees en barbecue, dan weet je zeker dat je niets te kort komt! In de omgeving zijn er winkels voor een lekker stukje vlees en een goed biertje.Voor de zondag hebben we een niet al te moeilijke, leuke puzzelrit uitgezet, waarbij de nadruk op het rijden en het genieten van de omgeving ligt.Op maandag kan iedereen dan weer terug naar huis, of er natuurlijk nog een paar dagen aan vast plakken.
Enthousiast geworden, maar toch nog vragen?? Bel (liefst na 18.00 uur), of mail, met: Paul Varekamp (06-53.68.77.52, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of stuur je vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Om tijdig voldoende ruimte te reserveren op de camping graag onderstaande gegevens uiterlijk 15 mei mailen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;Als je inschrijft krijg je later nog aanvullende informatie voor het weekend.Buiten de normale kosten voor de camping en verblijf zijn er voor VARLN-leden geen kosten verbonden aan het weekend. Mocht je géén lid zijn dan wordt er een kleine vergoeding gevraagd, welke je weer terug ontvangt wanneer je alsnog lid wordt.Als je gebruik wilt maken van een verhuurmogelijkheid op de camping, een hotel of B&B, zul je dit wel zelf moeten reserveren maar meld je dan ook even bij ons aan..
Vermeld de volgende gegevens bij je aanmelding. Geef graag wel het aantal mensen en kampeermiddelen op zodat wij en de camping niet voor verassingen komen te staan met de indeling.

Naam:

Adres:Postcode/woonplaats:

E-mail:

Telefoon:lidmaatschapsnummer:

Ik kom met: tent/caravan/vouwwagen/camper  (indien meer, graag ook aantal opgeven)Of maak gebruik van een hotel in de buurt (wel zelf reserveren!)aantal volwassenen:

aantal kinderen (t/m12 jr.):

aantal auto’s:

Stroom gewenst bij tent of caravan: ja/nee 

Arriveert (waarschijnlijk): vrijdag/zaterdag

    facebookU vindt ons ook op266px Instagram logo 2016.svg 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aankomende evenementen

 19 april Limburgrit startpunt Auto Creemers in Herten/Roermond. (geannuleerd)

  23 mei op zaterdag Veluwerit  startpunt Wim Prins in Nunspeet. (geannuleerd)