We hebben dit jaar verschillende ritten niet door kunnen laten gaan door de getroffen corona-maatregelen.Door de aangepaste maatregelen en de afgenomen ziektemeldingen (ten opzichte van begin dit jaar) hebben we als VARLN in samenwerking met Alfa Romeo-dealer Stern te Houten het initiatief genomen een rit te organiseren. Alles is anders, dus ook de invulling: een korte rit rondom Houten, waarna we met een aantal geïnteresseerden rond 15.00 uur, op gepaste afstand, de Formule 1 race van Italië live kunnen beleven. Welkom voor de rit vanaf 10.00 uur, start circa 10.30/11.00 uur. Om de 1,5 meter te kunnen handhaven is een limiet gesteld aan het aantal inschrijvingen voor de rit en een beperking van circa 12 equipes voor het kijken naar de Formule 1 race. In de route is een pont opgenomen, hier kan alleen betaald worden met contant geld (auto en 2 personen € 2,30).

De VARLN wil de gezondheid van de leden, hun familie en anderen betrokkenen absoluut niet in gevaar brengen en organiseert de puzzelrit met inachtneming van de maatregelen van de (lokale) overheid en het RIVM; https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezenHet coronavirus is nog lang niet verdwenen en een vaccin is nog niet beschikbaar, daarom volgen wij de maatregelen.Er zullen mensen zijn die deze maatregelen onzin vinden. Dat is hun goed recht, maar desondanks moeten deelnemers, bestuurder en passagiers zich aan de maatregelen én aan de aanwijzingen van de organisatie houden als je wilt deelnemen.
Voor de komende puzzelrit van 6 september gelden de volgende aanpassingen en voorzorgsmaatregelen:- Aanmelden vooraf bij het secretariaat is verplicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave interesse kijken Formule 1 ja of neen.   Aan de hand van de aanmeldingen weet de organisatie hoeveel en welke leden deelnemen. De gegevens worden gebruikt voor noodzakelijke communicatie over de rit.- Het legitimeren met de clubpas op het startpunt is een harde eis, dit maakt achteraf eventueel contactonderzoek eenvoudiger;- Deelnemers (bestuurder en passagier(s)) moeten een verklaring afleggen geen symptomen van besmetting met het coronavirus te hebben. Wie wel verschijnselen heeft moet thuisblijven: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19;- Op het start- en eindpunt en ook in de auto gelden de RIVM-richtlijnen, komt u niet uit hetzelfde huishouden draag dan een mondkapje, houd 1,5 m afstand, ontsmet handen, en blijf thuis bij klachten bij u zelf of uw huisgenoten.Als deelnemer moet u er vanuit gaan dat het betreden van een horeca gelegenheid onderweg ook verbonden is aan voorzorgsmaatregelen.
We moeten helaas een slag om de arm houden. Er is op dit moment sprake van een opkomende tweede golf. De overheid neemt nu meer regionaal en op korte termijn maatregelen. We kunnen dus te maken krijgen met nieuwe lockdowns, gebiedsafsluitingen, of verboden op samenkomsten van groepen waardoor het evenement toch niet door kan gaan. Als vereniging stellen we dan alles in het werk alle aangemelde deelnemers tijdig te informeren.
Start- en Eindpunt:Alfa Romeo-dealer Stern Ringveste 43992 DD Houten
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    facebookU vindt ons ook op266px Instagram logo 2016.svg 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aankomende evenementen