VarlnlogokleinVanonder een laagje witte sneeuw, vanachter een dichte mist, weeralarm code rood en uit 2018, hopen we dat deze aangepaste rit nu in een stralende zon en met mooie vergezichten kan worden verreden. Als vereniging en organisatie hanteren we de geldende corona maatregelen.
Het startpunt is wederom bij Het Autohuis, echter op een nieuwe en grotere locatie:Doctor H.G. Scholtenstraat 451508 EB te Zaandambij Shell tankstation
Vanuit Zaandam verkennen we de industrie langs de Zaan, een historische waterloop in de gemeente Zaanstad.In lintdorp Assendelft rijden we over de langste dorpsstraat met de naam Dorpsstraat van heel Nederland. Midden tussen de landerijen rijden we over de Zeedijk richting de kuststreek. In IJmuiden maken we kennis met de historie van de Hoogovens, nu Tata Steel. Na het oversteken van het Noordzeekanaal kun je een visje pakken in Zeehaven IJmuiden en rijden we vlak langs de zee. Via een oud kasteel beklimmen we het kopje van Bloemendaal en zoeven we weer naar beneden richting Haarlem. Om optimaal te kunnen genieten van de IJmond omgeving zijn er geen moeilijke vragen.

Let op, er is plek voor een beperkt aantal deelnemers. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot woensdag 7 juli. Vermeld bij aanmelding:- Naam- Lidmaatschapsnummer- Telefoonnummer waarop de organisatie u kan bereiken

Wij zien u graag op zondag 11 juli, bij het Autohuis tussen 10 en 11 uur, waar u na een bak koffie of thee kunt beginnen met de rit.


Marcel Lieverdink en Yvonne de Rijck

    facebookU vindt ons ook op266px Instagram logo 2016.svg 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aankomende evenementen