Pinksterweekend van vrijdag 13-05-2016 t/m maandag 16-05-2016. Als U dit leest staat de kerstboom mooi te zijn in de kamer en staat de Alfa onder een
dekentje zijn winterslaap te houden. Toch zijn we alweer bezig geweest om het jaar 2016 te voorzien van mooie evenementen. Een van de hoogtepunten van 2016 is een echte mooie buitenlandrit. Voor de goede orde: ook het Pinkster kampeerweekend gaat door! We gaan naar Duitsland, een Frankisch Weinort aan de rivier de Tauber. Via een 54 meter lange historische brug, uit het jaar 1733, komen we in de historische Altstad uit het jaar 1103. Stadjes als Rothenburg ob der Tauber, Bad Mergentheim,Weikersheim en de Landkreisstad Würzburg liggen allemaal op een afstand van minder dan 40 km. Er is een mooi programma samengesteld voor de zaterdag en de zondag, zodat we optimaal kunnen genieten van prachtige vergezichten en berglandschappen met onze mooie Alfa’s. Wij van de VARLN kunnen dit aanbieden voor een nette en scherpe prijs. Alles is op basis van 2 personen per kamer. Voor 1 persoonskamers is er een toeslag, simpel omdat het hotel geen 1 persoonskamers heeft.

Voor een equipe van 2 personen betaalt u: € 550,00 dat is € 275,00 per persoon.
Toeslag voor 1 persoonsarrangement is: € 100,00 dat is dan € 375,00

Wat krijgt U daarvoor: 3 x overnachting
3 x ontbijt (zeer uitgebreid)
3 x diner (3 gangen)
2 x drankjes per persoon aan het diner (bier-wijn- schorle-fris)
1 x uitgebreid routeboek
1 x per persoon een prachtig polo met gestikte logo’s in Uw maat
1 x rallyschild
2 x startnummer op verwijderbaar folie
1 x lijst met deelnemers

LET OP: De inschrijving is al gesloten. Heeft u toch interesse informeer dan naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mille Miglia 2016
Op 19 mei 2016 start in Brescia de Mille Miglia. Voor de liefhebbers van het mooiste levende openlucht automuseum een ultieme kans om aansluitend aan de buitenlandrit door te reizen naar bella Italia. Aan de zuid-westkant van het Gardameer ligt in Moniga del Garda het fantastische vakantiedomein Il Gabbiano, dat wij van harte kunnen aanbevelen voor een relaxed verblijf rondom de Mille Miglia. (we zijn hier al de nodige keren met groepen enthousiaste Alfisti verbleven). Vanuit Duitsland is Il Gabbiano in aansluiting op de buitenlandrit prima in een dag te bereiken. Een verblijf aldaar van bv maandag 16 t/m zondag 22 mei geeft ruime mogelijkheden om diverse musea, mooie steden en natuurlijk de Mille Miglia in al hun pracht te bewonderen. Voor meer informatie over en boekingen bij Il Gabbiano kan je terecht op http://www.residenceilgabbiano.it Bij boeking vermelden: VARLN Mille Miglia.

Uw reisleiders zullen er zijn…
Ciao, Teus en Rob

 

    facebookU vindt ons ook op266px Instagram logo 2016.svg 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aankomende evenementen