13 januari - Nieuwjaarsreceptie

Wij starten dit nieuwe jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie. Deze wordt wederom gehouden bij Vireo Auto in Houten, aan de Ringveste 4 in Houten. Leden zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden. UIteraard wordt er ook weer gezorgd voor de nodige hapjes. Tot 13 januari!

9 maart - SNERTRIT op zaterdag

Welkom vanaf 9.30 uur bij Auto Palace, Palmpolstraat 6, 1327 CE  Almere. Vertrek om 10.30 uur. Tussenstop bij Alfa Noord, Verlengde Gildenweg 21M in Emmeloord voor de snert. Niet leden zijn welkom! Wel graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

7 april - Collezione Italia

Classic Park Boxtel, Koppenhoefstraat 14, van 10.00-16.00uur.
In 2019 zal de 2e editie plaatsvinden, gericht op liefhebbers/eigenaren van een Italiaanse auto. Het thema is dit jaar: Veloce e Italiano (snel en Italiaans). Gegevens over kortingskaarten voor onze leden volgen binnenkort.

14 april - Lenterit

Startpunt Van Doorn & Top  B.V. in Nijkerkerveen

28 april - Eni Viva Italia

TT Circuit, Assen

Wij zijn als VARLN aanwezig op de paddock met een eigen stand. Entreetickets met clubkorting zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je krijgt dan een clubcode waarmee de kaartjes € 10 per persoon zijn.
Rijden op het circuit: zie de website www.viva-italia.nl  Dit gaat niet via de vereniging.

19 mei - Midden Nederlandrit

Startpunt Special Car Care, Oosterhout