15 Januari - Nieuwjaarsreceptie

Wij starten dit nieuwe jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie. Deze wordt wederom gehouden bij Vireo Auto in Houten, aan de Ringveste 4 in Houten. Leden zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden. UIteraard wordt er ook weer gezorgd voor de nodige hapjes. Tot 15 januari!

5 maart - Snertrit

Ook de snertrit is een oude bekende die al diverse malen is georganiseerd. Hoewel de naam anders doet vermoeden is de datum zorgvuldig uitgezocht. Niet in verband met de sneeuwkans, maar dan mogen de klassiekers weer tot leven worden gewekt. We starten dit jaar bij Auto Kien in Veenendaal.

9 april - Limburgrit

De Limburgrit 2017 belooft een mooie rit te worden gezien de fantastische dorpjes en landschappen die deze mooie provincie te bieden heeft. Het zal een rit worden van ongeveer 100 kilometer die voor iedereen goed te rijden is. Niet te moeilijk, en onderweg af en toe een vraag. Ook komt u onderweg voldoende eetgelegenheden tegen om de smaak van het Bourgondisch Limburg te proeven. Startpunt: Autobedrijf Coumans Geleen Rijksweg Zuid 310 6161BZ Geleen. tel 046 4756222

22 april - Evenement bij Kookmarkt in combinatie met een leuk klein ritje

Meer informatie zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

7 mei - Cars & Coffee

Alweer voor de derde keer organiseert Garage De Basis en de VARLN een Cars & Coffee. Onder het genot van een lekker kopje koffie gaan we gezamenlijk genieten van mooie auto’s, wederzijdse ervaringen en sterke verhalen. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. U kunt een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag begroeten wij jullie op zondag 7 mei a.s. tussen 11.00 tot 15.00 uur.

21 mei - Midden Nederlandrit

Een mooie rit in het land van 'Flipje' als alles weer in bloei staat.
De Midden Nederlandrit zal starten bij John Wouters in Raamsdonkveer.

1-5 juni - Buitenlandrit (2e editie)

Dit jaar gaan we naar het voormailge DDR. Een mooie trip naar het (schier)eiland Rügen waar wij in deze omgeving een luxe hotel hebben geregeld. Het wordt een fantastische trip met leuke ritjes, bezienswaardigheden en heel veel gezelligheid!

3-5 juni - Pinksterkampeerweekend

Uiteraard mag het Pinksterkampeerweekend niet ontbreken op deze evenementenkalender. Een gezellig weekend in het buitenland voor het hele gezin.
Wij verwachten de kampeerders op vrijdag/zaterdag met op zaterdagavond een bbq. Voor de zondag hebben we een mooie rit voor u in petto en op maandag is het helaas weer inpakken...

24 en 25 juni - Italia a Zandvoort

Dit jaar 2 dagen!

Eén van de mooiste circuitevenementen en ook de VARLN is er dit jaar weer bij.

1 en 2 juli - Concours d Elegance Paleis Het Loo

In dit weekend worden de mooiste auto's geshowd in een iets aangepaste opzet. De auto's die deelnemen aan het internationale concours zullen een mooier podium krijgen op de Basse-court en de ganzevoet voor het paleis. Het nationale concours verhuist naar de punt van het gras aan de paleis kant en de deelnemers van de sprint staan opgesteld voor de sponsor. De VARLN zal dit weekend aanwezig zijn met een clubstand.

10 september- Noord Nederlandrit

Ook deze rit begint een ware 'klassieker' te worden (ook moderne Alfa's mogen meerijden). De recensies van de afgelopen edities zijn zeer goed, dus zeker de moeite waard om 10 september af te reizen naar het noorden des lands. Het starpunt is bij Montagna d'Oro in Oosterwolde.

24 september- Brabantrit

Het is alweer een tijdje geleden dat er een Brabantrit is geweest, maar deze staat voor dit jaar weer op de kalender! We starten vanuit Eindhoven waar we u een mooie rit laten rijden door de Brabantse Kempen.

Oktober/november - Technische meeting lassen

We zitten alweer in de herfstperiode, dus een mooie tijd om een technische meeting op de agenda te zetten. Deze keer zal na veel verzoeken het lassen weer op het programma staan. Deze 'lascursus' zal plaatsvinden in Noord Holland.

Oktober/november - ClassicsNL

Een jonge, maar zeer dynamische en groeiende klassiekerbeurs in het noorden van het land. In 2016 hebben wij als VARLN met een clubstand op deze beurs gestaan, en dat beviel ons zo goed dat wij in 2017 weer aanwezig zullen zijn.

November - 'Een ritje langs La Forgia'

Deze keer geen technische meeting bij Gianni, maar hij stelt zijn bedrijf open als start- en eindpunt voor een klein ritje in de omgeving.

Aankomende evenementen

1 juni Buitenlandrit