12 januari

Nieuwjaarsreceptie bij Vireo Auto in Houten. Wij starten het nieuwe jaar bij  Vireo Auto aan de Ringveste 4 in Houten.
Leden zijn van harte welkom vanaf 14.00 uur om samen het nieuwe jaar in te luiden.
Tevens nemen wij afscheid van Wouter, onze voorzitter en hoofdredacteur. Na zijn jarenlange inzet gaat hij het vanaf het komend jaar wat rustiger aan doen. Ook Teus heeft intussen afscheid genomen als evenementen coördinator maar hij zal op een later tijdstip worden bedankt.
Wij zien jullie graag 12 januari in Houten.

8 feb savali

8 februari  zaterdag

Technische meeting bij Savali tuning, Vireo Auto in Houten.
Aanvang 10.00 uur.
INSCHRIJVING IS GESLOTEN, ALLEEN NOG AANMELDEN MOGELIJK VOOR DE RESERVELIJST.
Programma: Hoe ging het vroeger, kijkje in het verleden. Wat houdt tuning tegenwoordig in, hoe ziet het er uit in de software, een kijkje in de keuken. Uitleg over wat vermogen en koppel is, wat je er van voelt en hoe het werkt in de software. Meten = weten, er is gelegenheid om een aantal auto's te meten en later te tunen tegen een speciaal tarief. Belangstelling? VARLN leden zijn van harte welkom, aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een aantal auto’s kunnen worden gemeten, dus geef je snel op.

8 maart     geannuleerd

Snertrit, startpunt Arese, Badhoevedorp

Ook dit jaar starten wij de ritten met onze snertrit. Dit jaar is het startpunt in Noord-Holland, maar de snert blijft onveranderd lekker! Wij wachten af of het begin maart snertweer is of misschien wel voorjaar

19 april       verzet naar een later tijdstip

Limburgrit, startpunt bij Auto Creemers in Herten/Roermond
Om de ritten zo veel mogelijk te verdelen over Nederland hebben wij op deze datum een rit in het zuiden van het land, maar wel in het noorden van Limburg, dus zouden we nog alle kanten op kunnen …….afwachten wat de organisatie voor ons in petto heeft!

23 mei  zaterdag (geannuleerd)

Veluwerit, startpunt bij Wim Prins in Nunspeet

Om het altijd iedereen naar de zin te maken lukt niet maar voor de afwisseling is deze rit op zaterdag, zodat ook mensen die op zondag er niet bij kunnen zijn nu de gelegenheid hebben.
Wim Prins is een bekende in Alfa wereld dus is er op het startpunt al voldoende te bekijken.

29 mei t/m 1 juni        geannuleerd

Pinkster Kampeerweekend, ons gezellige familie weekend

Voor velen een jaarlijks terugkerend gezellig gebeuren, maar uiteraard zijn nieuwe mensen van harte welkom. Ook hier geldt: niets moet, alles mag. Kamperen kan, maar er is ook altijd een mogelijkheid om op de camping of in de omgeving iets te huren.

Assen 12 mei 2008 001

Verplaatst naar 2021

Eni Viva Italia op het TT circuit in Assen
Pinksterzondag op een mooi circuit met Italiaanse autoclubs op de showpaddock; vrij rijden (tegen betaling) of kijken naar de parade. De VARLN is met een stand aanwezig, dus kom gezellig langs.

14 juni verzet naar een later tijdstip

Mogelijkheid tot een prachtige foto van je eigen bella, samen met een gezellig samenzijn bij Montagna d'Oro, in Oosterwolde

VARLN meets Lancia Delta op landgoed Mariënwaerdt in Beesd.
Op dit moment gaat het wat de VARLN betreft niet door.
Wij zijn ons aan het beraden op een alternatieve rit, afhankelijk van de interesse en omstandigheden.

20191209 204726

4 oktober

Noord Nederlandrit, startpunt bij Jan Posthuma in Emmercompascuum (onder voorbehoud)

november