13 januari - Nieuwjaarsreceptie

Wij starten dit nieuwe jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie. Deze wordt wederom gehouden bij Vireo Auto in Houten, aan de Ringveste 4 in Houten. Leden zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden. UIteraard wordt er ook weer gezorgd voor de nodige hapjes. Tot 13 januari!

9 maart - SNERTRIT op zaterdag

Welkom vanaf 9.30 uur bij Auto Palace, Palmpolstraat 6, 1327 CE  Almere. Vertrek om 10.30 uur. Tussenstop bij Alfa Noord, Verlengde Gildenweg 21M in Emmeloord voor de snert. Niet leden zijn welkom! Wel graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

7 april - Collezione Italia

In 2019 zal de 2e editie plaatsvinden, gericht op liefhebbers/eigenaren van een Italiaanse auto. Het thema is dit jaar: Veloce e Italiano (snel en Italiaans). Op de locatie van Classic Park kunt u genieten van vele Italiaanse auto’s in alle uitvoeringen. Door de aanwezigheid van clubs, stands en muziek is Classic Park op 7 april in Italiaanse sferen.Clubleden (vooraf aanmelden): € 5,00 inclusief bestuurder, één bijrijder, gratis parkeren. De VARLN is aanwezig!

De code voor kortingskaarten voor onze leden is aan te vragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tickets daarna bestellen via de website www.classicpark.nl

Classic Park Boxtel, Koppenhoefstraat 14, van 10.00-16.00uur. Website: www.classicpark.nl

14 april - Lenterit

Startpunt Van Doorn & Top  B.V. Amersfoortseweg 103 3864 ND in Nijkerkerveen

28 april - Eni Viva Italia

TT Circuit, Assen

Wij zijn als VARLN aanwezig op de paddock met een eigen stand. Entreetickets met clubkorting zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je krijgt dan een clubcode waarmee de kaartjes € 10 per persoon zijn.
Rijden op het circuit: zie de website www.viva-italia.nl  Dit gaat niet via de vereniging.

19 mei - Midden Nederlandrit

Startpunt Special Car Care, Oosterhout

6 tot en met 10 juni Buitenlandrit

Thüringen, Duitsland

Ook dit jaar weer een reis naar het buitenland met de VARLN. Wij verblijven in een 4**** hotel in Poppenhausen met diverse mooie tochten in de omgeving.

7 tot en met 10 juni Pinksterkampeerweekend

Net als ieder jaar weer ons gezellig (familie)weekend in het buitenland met een leuke omgeving, een rit(je) en veel lol. Ook nieuwe wel/niet kampeerders zijn welkom!

15 september Noord Nederlandrit

Noord Nederland Rit

Dit jaar starten we bij Alfa Noord te Emmeloord. De rit is wel een grensgeval; nadat we Flevoland verlaten hebben, rijden we langere tijd op de grens van Overijssel en Friesland, maar duiken uiteindelijk Friesland in, alwaar de rit ook zal eindigen.
Genieten van wat Nederland te bieden heeft en u krijgt van alles te weten over hoog water, het schieten met kanonnen en de diverse soorten molens.
En wij hebben unieke beelden van een onbekende SUV van Alfa Romeo!

6 oktober Grenzelozerit

Startpunt Martijn Goorden, Toldijk