Iedere zichzelf respecterende vereniging geeft een clubblad uit. Zo geeft de VARLN het blad Duemila (2000) uit. Over de keuze van de naam gaan twee verhalen rond. De één meldt dat het te maken heeft met het streven 2000 leden te halen in het jaar 2000, de ander beweert dat men wilde appeleren aan de fraaie 2000 reeks uit de eerste helft van de zeventiger jaren. Wellicht is het een combinatie van beiden die tot de 'kreet' Duemila heeft geleid. In ieder geval: het klinkt mooi Italiaans. Duemila nr. 1, inmiddels een verzamelaarsobject, was een blad van 32 pagina's op A4 formaat dat geheel op de typemachine was vervaardigd. In de loop der jaren werd de oplage groter en groter en het blad dikker en dikker. Inmiddels is 'ons blad' uitgegroeid tot een full colour magazine. Duemila is internationaal bekend en staat niet alleen in hoog aanzien bij leden, abonnees en geïnteresseerden, maar ook bij vakmensen uit de 'automobiele wereld'. Duemila is een blad van leden, voor leden: naast de redactie is het ook de leden vrij kopij in te leveren. De rijkelijk geïllustreerde inhoud bestaat uit: historische artikelen over het merk en de verschillende typen Alfa Romeo, technische artikelen, evenementenverslagen, Alfasport, autotests, artikelen over de nieuwste Alfa's, miniaturenrubriek, lezersrubriek, verenigingsnieuws, advertenties, etc. Via het secretariaat zijn nog steeds oude nummers verkrijgbaar.

Heeft u kopij (liefst met foto's) voor de komende Duemila's, zoals rijervaringen, sleutelervaringen, sterke verhalen of wat er maar in u opkomt, neem dan gerust contact op en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u ook geïnteresseerd en nog geen lid, neem dan contact op met het secretariaat waarvan de gegevens op de home-page staan vermeld.

    facebookU vindt ons ook op266px Instagram logo 2016.svg 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aankomende evenementen